Vrijwilliger worden bij de Wereldwinkel HAASTRECHT?

De vrijwilligers bij de Wereldwinkel vinden dat het in de wereld niet gaat om rijker en rijker worden ten nadele van anderen die weinig hebben. Zij vinden dat mensen in minder bedeelde gebieden dezelfde rechten zouden moeten hebben op gezondheid, werk en onderwijs als wij hier.

In een anthousiast team, voor en achter de schermen zijn bij de Wereldwinkel zo'n werken zo'n 35 vrijwilligers actief.  Mensen van verschillende leeftijden en achtergronden met allemaal een gemeenschappelijk ideaal: mensen uit minder bedeelde gebieden op een respectvolle en constructieve wijze op weg helpen naar een bestaan met toekomst.

Vrijwilligerswerk in de Wereldwinkel biedt afwisselend werk in een winkel met een assortiment dat steeds verandert. De producten zijn niet alledaags; de verhalen achter de artikelen zijn boeiend. Je leert veel over de verschillende landen, artikelen en achtergronden.

Wil jij je daarvoor ook inzetten? Dan kan jij degene zijn, die wij graag verwelkomen!

Nee, je verdient er geen geld mee, maar wel een heel goed gevoel, dat is oneindig meer waard.

De Wereldwinkel Haastrecht is ook op zoek naar een bestuurslid. Het huidige bestuur bestaat uit 5 personen en versterking is welkom. Affiniteit met de doelstellingen van de Wereldwinkel is voor een bestuurslid belangrijk. Ga voor de tijdsbesteding uit van een bestuursvergadering eens in de 6 weken. 

 

Belangstelling? Reageer op info@wereldwinkelhaastrecht.nl

Ook voor de allerkleinste hebben wij leuk speelgoed en leerzame boeken