Bezoek de leukste cadeau winkel van Haastrecht!

Onze Wereldwinkel is al meer 40 jaar een begrip in Haastrecht. Met recht 'onze' winkel. Want met alleen vrijwilligers staan we klaar om u van een divers aanbod van Fairtrade producten te voorzien.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de bekende fair trade koffie, thee en (h)eerlijke chocola. Maar ook voor producten zoals kunstnijverheid , boeken  en kaarten vindt u bij ons een breed assortiment. Op uw verzoek maken de vrijwilligers leuke pakketjes, bijvoorbeeld thee met een beker en koekjes. Daarnaast zijn er heel veel andere mooie producten.

Het begon ruim 40 jaar geleden met een groepje idealisten dat de rijkdom op de wereld een beetje eerlijker wilde verdelen. Vandaag de dag is het een mooie winkel, met producten waar we trots op zijn. Loop eens binnen, u zilt verbaasd zijn. Een nieuwe ontwikkeling in de wereldwinkel is de aandacht voor duurzaamheid, minder afval en zorg voor behoud van de natuur.

Het assortiment wisselt voortdurend en aan het eind van het jaar hebben we een grote collectie kerstdecoraties en kerstkaarten. 

Wist u dat wij ook cadeaubonnen uitgeven? Ze zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,- (alleen inwisselbaar in onze winkel).
De cadeaubonnen worden leuk verpakt met o.a. informatie over de winkel, de vereniging en het project dat we steunen.
Wij accepteren naast onze eigen bonnen ook de cadeaubonnen van "In de Krimpenerwaard, de OVH en de VVV.